Beeld per pagina selecteren

SwimRunFun 2017

Zondag 3 september 2017 - de tweede editie van SwimRunFun (uitslagen en foto's onderaan de pagina)

'Hoe groot(s) kleine evenementen kunnen zijn', schreef een van de deelnemers van SwimRunFun als kop van een recensie op de facebookpagina van triathlonliefhebbers. Wow. Dit compliment hebben wij dankbaar aanvaard.

En ook wij vonden het groots; de deelnemers, de vrijwilligers, onze oprichters en ambassadeurs, de sponsoren, de toeschouwers, het team van Het Baafje. Allemaal met een lach en enthousiasme aanwezig voor gewoon een prachtige sportdag met een ongewoon mooi doel: 500 leerlingen het programma 'Uit de Schaduw' aan te kunnen bieden waarin met een professioneel team op verrassende, inspirerende wijze met leerlingen en docenten gewerkt wordt aan sociale thema’s, zoals ‘onderling contact’, ‘veiligheid’, ‘begrip voor elkaars anders-zijn’ en ‘verbinding’. 
 
Toen de mistbanken waren opgetrokken en het zonnetje begon door te breken, stroopten enthousiaste vrijwilligers om 07.30 uur de mouwen op om het terrein van Het Baafje in gereedheid te brengen voor SwimRunFun. Ook de hardlooproute werd klaargemaakt voor de deelnemers.
 
Langzamerhand kwam ook de rest van de enthousiaste vrijwilligers binnen en vanaf  10.00 uur arriveerde de deelnemers.
 
Ambassadeur van SwimRunFun Daan Glorie warmde de deelnemers op, waarna Bouke de Boer het startschot gaf voor de zwemmers. Prachtig om te zien hoe alle deelnemers zich een weg baanden door het water en na 14 banen van 50 meter de finish bereikten. 
 
Toen de zwemmers weer op het droge stonden, konden ze direct door naar de wisselzone om de hardloopschoenen aan te trekken (individuelen) of om het stokje door te geven aan hun hardloopmaatje (duo’s). 
 
Klaar voor vertrek! Flitsend van start om vervolgens 2 rondes van 3,5 km rondom Het Baafje te rennen. Onderweg was er water en fruit en natte sponzen: het was warm! Alle deelnemers zijn onder luid gejuich van supporters en vrijwilligers, zwetend en voldaan over de finish gekomen. Wat een topprestatie van iedereen! Iedereen ontving een medaille, een goodiebag en de prijswinnaars een beker. Mooie prijzen zijn er gewonnen bij de loterij met opleidingsbudgetten van NTI NLP, een personal trainer-sessie van Daan Glorie en hardloopschoenen en kleding van Altra Running.
 
Wij zijn trots op alle deelnemers, alle vrijwilligers en alle enthousiaste supporters die de SwimRunFun tot een groots evenement hebben gemaakt! 

En wat geweldig dat daarmee bijna 5000 euro is opgehaald voor de 'Week van Uit de Schaduw'!

Graag bedanken wij ook hier nogmaals onze fantastische sponsoren. Allereerst hoofdsponsor NTI NLP. Ook dank aan BDO, Noordstad Verzekeringen en de Rabobank voor de financiële bijdrage. Voor de fantastische sponsoring in natura bedanken wij Altra Running (schoenen en kleding), Il Buongustaio (pastamaaltijd), Groentehandel Henk Liefting (appels en bananen), Bakker Bakker (taartjes en ontbijtkoek), Fortune Coffee (gratis koffie voor alle vrijwilligers, deelnemers en toeschouwers), Mosch Veiligheid (EHBO) en Sligro (drankjes en repen).

Last but not least, Zwembad Het Baafje bedanken wij voor de heerlijke samenwerking en support. 
 
Wij genieten nog even na!

 

Nogmaals een groot dankjewel namens het team van SwimRunFun,

Josee, Esther, Ronald, Jaron, Margret en Tessa en de ruim 40 vrijwilligers
 

Klik hier voor de uitslagen van SwimRunFun 2017.

  • SRF 2017 Hans
    SRF 2017 Hans(58)
  • SRF 2017 (Remco)
    SRF 2017 (Remco)(160)
  • SRF 2017 Frank
    SRF 2017 Frank(137)