info-foto-klein

Informatie

SwimRunFun: daar loop je warm voor

Op zondag 3 september 2017 organiseert stichting Youth Academy de tweede editie van SwimRunFun: 700 meter zwemmen +7 km hardlopen + de hele dag 'n hoop plezier om geld op te halen voor een spetterend project van Youth Academy. 

Project: Uit de Schaduw

Deelnemers zwemmen en rennen die dag om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de 'Week van Uit de Schaduw'. Via dit project biedt Youth Academy verschillende scholen met een beperkt budget de kans om kosteloos met leerlingen en docenten onder professionele begeleiding te werken aan actuele sociale thema's op school. Doel: meer vertrouwen, meer veiligheid, meer openheid, beter contact in de klas en op school. Daar loop je toch warm voor! Lees hier meer.

Praktische informatie

We zullen dit jaar 2 verschillende 'waves' hebben, de wedstrijd deelnemers en de recreanten. Geef bij je inschrijving door tot welke groep je behoort. Wedstrijddeelnemers moeten binnen 1 uur beide onderdelen hebben volbracht. Voor recreanten geldt deze tijdslimiet niet.
 (Let op, de onderstaande tijden kunnen nog veranderen. Houd de website dus goed in de gaten.)

• Start wedstrijddeelnemers: 11:00 uur          Prijsuitreiking wedstrijddeelnemers: 12:30 uur
 
• Start recreanten: 11:00 uur                             
 
• 700 meter zwemmen in Het Baafje (Heiloo) en vandaar uit de 7 km-run door natuurgebied "het Maalwater" met als start- en eindpunt zwembad het Baafje. De run bestaat uit twee keer een ronde van 3,5 kilometer. Uiteraard hoef je niet beslist schoolslag te zwemmen, borstcrawl mag ook ;-).
 
• Inschrijfgeld €12,50 per deelnemer
 
Het programmaboekje met alle praktische informatie zal twee weken voor aanvang van het evenement via e-mail worden verstuurd aan alle deelnemers en vrijwilligers. Houd de website in de gaten voor nieuwe informatie.